فهرست مطالب
والدین اخبار مربوط به کرونا را آهسته دنبال کنند
این موضوع به این مفهوم است که هم تلاش کنند تمام زمان خود را برای پیگیری لحظه به لحظه خبرها اختصاص ندهید، زیرا به طور مداوم خواندن اخبار گوناگون در مورد بحران سلامت می تواند منجر به اضطراب و وحشت شدید شود و باید به صورت متنی و دور از چشم کودکان دنبال کنند. تماشای پیوسته خبرهای تصویری میتواند سلامت روانی کودکان را به خطر اندازد و به آنها القا کند که دنیا جای ناامنی است.
در کنار کودکان بازی کنید
والدین سعی کنند در دورانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا ناچار به خانه نشینی هستید در کانون خانواده به صورت دسته جمعی بازی و از این فرصت برای تلطیف فضا و بالابردن کیفیت روابط خانوادگی استفاده کنند.بازی کردن می تواند با پر کردن اوقات فراغت و ایجاد جو مثبت و شاد در خانواده تاثیر کرونا بر کودکان را کاهش دهد.
فضای امنی برای کودکان ایجاد کنید
” ما مراقب تو هستیم” این تمام آن چیزی است که والدین باید در شرایط بحرانی به کودک خود القا کنند.پیوسته به کودکتان یادآوری کنید که بی قید و شرط دوستش دارید و در همه حال مراقبش هستید.یکی از راه های ایجاد امنیت در کودکان این است که کودک بپذیرد هر مشکلی راه حلی دارد و القای مسیرهای بن بست، ذهن کودک را مشوش و امنیت روحی و روانی آنان را خدشه دار می کند.والدین با نمایش راه حلهایی که در گذشته برای مسائل مختلف کشف شده میتوانند این اطمینان را به کودک بدهند که هر مشکلی پیش بیاید میتوانیم در کنار هم آن را حل کنیم.
نکته مهم در پیشگیری از آسیبهای ویروس کرونا در کودکان شکل دادن دید پیرزمندانه در کودکان است.
نکاتی که برای کودکان باید رعایت شود
دستان کودک را به طور مداوم با آب و صابون بشویید و از محلولهای ضدعفونی کننده استفاده کنید.
از حضور کودک در مکانهای شلوغ و پرتردد مانند مترو، اتوبوس، مراکز تفریحی و خرید، رستورانها و… جلوگیری کنید.
مهد کودکها و مدارس در زمان همه گیری، مکانهای مستعد شیوع بیماری هستند؛ بنابراین بهتر است کودکان در خانه بمانند.
از تماس افراد بیمار با کودک جلوگیری کنید.
برنامه واکسیناسیون کشوری را به موقع انجام دهید.
خسته شدیم دیگه
بچه ها گناه دارند متاسفانه خیلی هنور درک نکردند این ویروس کودک و پیر نمیشناسه و فکر میکنند کوکدکان ایمن هستند شاهد هستم در خیابان ها مادر ماسک زده ولی بچه اش نه