رستوران زیر آبی دریائی ایتا در مالدیو حدودا ۵متر زیر آب است.در این رستوران یک دید ۱۸۰ درجه پانورامیک به دنیای اعجاب انگیز زیر دریا داشته باشید.ایتا ظرفیت پذیرایی از ۱۴ نفر را به صورت همزمان دارد و سالن غذاخوریش به گونه ای ساخته شده که همه دیوارهای آن شفاف باشند.

کلیپ دیدنی از رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو

جزایر رانگالی مالدیو

این بهشت دور دست از ۱۲۰۰جزیره در اقیانوس هند تشکیل شده است.مقصدی به زیبائی تصاویر کارت پستالی برای بهترین تعطیلات زندگی است.جائی که زوجین ماعسل خود را با دراز کشیدن روی ساحل ،سالن های ماساژ و زیبائی سپری میکنند.محلی برای گریز و آسایش است.

کنراد یکی از اقامتهای اختصاصی جزیره رنگالی در مالدیو است.این بهشت کوچک دوازده رستوران زیر آبی را در خود جای داده است.اما در جائی که زمین محدود است این تجربه غذا خوردن چطوری به وجود می آید.

رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو

مهمانان در انتهای یک اسکله با پائین رفتن از یک پلکان مارپیچی به این رستوران دسترسی پیدا میکنند.جز تجمل و راحتی در این رستوارن چیزی یافت نمیشود.مناظره طبیعی خدمت گزاری متفاوتی را در بیشتر رستوران های درجه اول می طلبد.در نتیجه این رستوران برای هماهنگی با فضای اطرافش قانون خاصی برای مهمان هایشان دارد.

رستوران زیر آبی ایتا
رستوران زیر آبی ایتا

بیشتر رستوران ها سقف و دیوار دارند .ولی در رستوران زیرآبی ایتا هم چین چیزی وجود ندارد.در رستوران ،شیشه ای ۱۸۰ درجه و کف می باشد.رستوران های دیگر باید با کفش وارد بشوید اما در رستوران زیر آبی ایتا باید پا برهنه باشید.

بیشتر مهمان ها فقط برای خواستگاری کردن به این رستوران می روند.با منظره های زیبا در خارج از پنجره فضا باید بسیار متفاوت باشد تا تاثیر خود را بگذارد.غذاهای آنجا بیشتر از مواد اولیه مانند خاویار،جگر چرب اردک،قارچ دنبلان مشکی و قارچ دنبلان سفید است.

منوی غذا در رستوران زیر آبی ایتا
منوی غذا در رستوران زیر آبی ایتا

برای رساندن این مواد اولیه روزانه ۸پرواز وارد فرودگاه می شود و قایق ها از فرودگاه به رستوران می آیند.قایق ها مجهز به سردخانه و یخچال می باشند و هفته ای دوبار به رستوران زیر آبی می روند.

رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو
رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو

در حالی که شعار بسیاری استفاده از منابع محلی است ،سرآشپز این رستوران به دنبال منابع غیرمحلی است.مثلا گوشت گاو را از تاسمانیا و آلمان تهیه می کنند.مارچوبه   از هلند و آووکادو را از کنیا می اورند.کاهو را از استرالیا و هند می خرند.گوجه و سیب زمینی را از سری لانکا تهیه میکنند.

در رستوران زیر آبی ایتا از نمک طلا برای تزئین غذا استفاده میکنند.۱۰۰گرم این نمک نزدیک ۲۵۰۰دلار است.

این رستوران در زمره گرانترین رستوران های جهان می باشد.قیمت غذا برای یک شما ۵ وعده ای ۳۲۰ دلار است.بسیاری از مهمانان کل رستوران را برای خودشان رزرو میکنند که بیشتر از ۱۰هزار دلار برای آنها هزینه برمیدارد.

در این رستوران تنها غذا نیست که تهیه و تدارکات پیچیده ای را می طلبد.در این جزیره بین ۱۶ تا ۲۰ هزار بطری شراب نگهداری میکنند.بهترین شراب ها در این رستوران زیر دریائی باز می شود.آنها بطری های مخصوص زیادی دارند.۲هزار بطری کریستال در سال ۲هزار تهیه شد که ۵۲هزار دلار  فروخته شد.

بطری شراب در رستوران زیر آبی ایتا
بطری شراب در رستوران زیر آبی ایتا

گروه برای تکمیل گسترده فهرست شراب شان نخصص های خاص خود را گسترش داده اند.ایتا در لغت به معنی مادر مروارید است.کوکتلی به نام مروارید هم دارند.در گیلاس مارتینی با یک قطعه بزرگ یخ قرارش می دهند که لیکور آبی هم بهش اضافه می شود.نوعی مارتینی است که نوشیدنی خیلی خوبی است.

رستوران زیر آبی دریایی ایتا در سنگاپور ساخته شده است و به مالدیو آورده شد.در اینجا این سازه  ۱۷۵تنی تا ۵ متر زیر موجها پاپین رفت.فرو بردن کل سازه زیر آب ۱۳ ساعت طول کشید.رستورانی که ۵ میلیون دلار هزینه اش  شد استاندارد رستوران ها را به سطح جدید رساند.

ساخت رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو
ساخت رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو

مشتریان در رستوران زیرآبی ایتا در کنار ماهی های پهن برقی و کوسه های آب سنگ نوک سیاه از یک منوی ۵ وعده ای سبک  اروپاپی لذت می برند.علاوه بر قانون پابرهنه بودن ،کارکنان باید خدمات خود را مناظره زیبا هم سطح و برابر کنند.

گروه کارکنان آنجا آموزش دیده اند تا اسم ماهی ها را که احتمالا مشتری ها می بینند به آنها بگویند.آنها برای سرمایه گذاری بزرگ خود کسی را به خدمت گرفته اند که در جهان غذا خوری غیر معمول است.غواصی که در روز دوبار شیشه های رستوران را تمیز میکند.

یک صخره مصنوعی هم سطح با رستوران ایتا ساخته شده است و زندگی مرجانی زیادی دیده می شود.این موجودات گاهی ،ماهی های سطح آب را می خورند.

رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو
رستوران زیر آبی ایتا در مالدیو

 

 

 

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید